Английска езикова школа

Курсове по английски за ученициЕзиковата школа при читалище «Аура» предлага обучение по английски език на Вашите деца и ученици в зависимост от тяхната възраст и подготовка.

Обучението по английски език се провежда по Системата на университета в Кембридж и е одобрена от Министерството на просветата.

Учебната година започва на 15 септември и продължава до 15 юни, а заниманията са всеки ден от 8:00 до 20:00 ч.

При записване на второ дете в езикова или танцова школа таксата е с 50% намаление, а трето дете се приема безплатно.

Английски език за ученици от 1 клас до 7 клас

Курсовете по английски език за ученици са разпределени от I-во до VI-то ниво, в групи, съобразено със заетостта им в училище.

Годишна такса: 560 (петстотин и шестдесет) лева.

Таксата се заплаща с две вноски - 280 лв. при записване и 280 лв. след Нова година.

Целта на обучението в курсовете е както да постави една стабилна основа на езикова грамотност по английски език на малките курсисти, така и с всяко следващо ниво да надгражда знанията и уменията по четене, писане, разбиране и говорене на езика, като желаният резултат е свободно използване на езика и явяване на изпити за международни сертификати. Учениците, завършили VІ-то ниво в езиковата ни школа владеят отлично говоримо и писмено английски език на ниво В2.

Създадена като извънучилищна форма на обучение, езиковата школа има за приоритетна цел да бъде в помощ на учениците за изучавания материал по английски език в училищата. Нашите ученици отлично се представят на задължителните изпити по външно оценяване, на матурите по английски език в горните класове, както и на олимпиадите, организирани на регионално и национално ниво, получават необходимите чуждоезикови знания и култура, които в съвременния свят са изключително необходими и отварят вратите на Вашето дете към безброй нови възможности за обучение и професионална реализация в България и навсякъде по света.

Eзиковата школа при читалище «Аура» е с дългогодишни традиции и безспорен авторитет. В нея годишно се обучават над 120 ученика, не само от района на читалището, но и от други райони в столицата. В школата работят висококвалифицирани преподаватели с изключителен педагогически и професионален опит. Те се отнасят с отговорност и много любов към работата си.

Телефони за контакт и записвания

За въпроси и записване за курсовете Ви съветваме да се свържете директно с водещите ни преподаватели:

Мис Злати

0894 72 82 98

Мисис Лина

0896 79 10 27

Може да се свържете с Администрацията на Народно читалище “Аура” и чрез Страница Контакти, където която може да изпратите и текстово съобщение или запитване.

Занятията се провеждат при стриктно съобразяване с противоепидемичните мерки изисквани от здравните власти. Целият персонал на читалището е ваксиниран, осигурява се редовна дезинфекция и проветряване на помещенията.

Английски език за ученици
Мис Лина с ученици по английски език
Уроци по английски език с Мис Злати
Курсове по английски за ученици по система Кеймбридж
Курс по английски език с Мис Лина
Курсове по английски език за деца в Народно читалище Аура
Английски език за деца с Мис Злати